De Snuppelhoeve

De Snuppelhoeve is een terrein van 1,7 hectare groot. Op het terrein staat een grote herenboerderij met meerdere bijgebouwen, waaronder een koeienstal die in de jaren '90 verbouwd is tot twee vakantiewoningen. Deze vakantiewoningen zijn onlangs opgeknapt om een heerlijke vakantieplek voor u en uw honden te creëren.

De vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen zijn gelijkvloers en zeer geschikt voor het meenemen van uw hond(en). Een aantal originele elementen van de oude stal zijn behouden gebleven. Beide woningen zijn netjes onderhouden en recent voorzien van een nieuwe inboedel. Ook hebben de woningen een aparte hondenruimte. Elke woning heeft aan de achterzijde een omheinde tuin met een grootte van ongeveer 1000 m².

Vakantiewoning Bas

Maximaal 5 personen

  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer
  • Keuken
  • Badkamer met douche en toilet
  • Grote ruimte voor de honden
  • Centrale verwarming
  • Slaapkamers zijn voorzien van zeil
  • De rest van de woning heeft een plavuizen vloer

Slaapkamer 1:
tweepersoonsbed met 7-zones pocketvering matrassen (2 maal 90 x 210 cm)

Slaapkamer 2:
stapelbed met éénpersoonsbed boven (80 x 200 cm) en tweepersoonsbed onder (140 x 200 cm)

De woonkamer is voorzien van een ruime zitopstelling met een tweezits- en een driezitsbank en verder een salontafel. Er is een smart tv aanwezig met blu-ray speler en een schotel ontvanger. Met de laatste kunt u het Canal Digitaal basis HD pakket ontvangen. De tv is verder voorzien van USB en extra HDMI aansluitingen. De eethoek bestaat uit 3 stoelen aangevuld met een origineel Duits houten bankje. In de keuken zijn een 4-pits keramische kookplaat en een oven aanwezig. Ook vind u er een tosti-ijzer, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en verder alles om te kunnen koken en eten met elkaar. Beide slaapkamers zijn via de hal te bereiken. De deur achterin de keuken komt uit in de hondenruimte. Deze is zeer groot en er kunnen hier meerdere zeer grote honden verblijven. In deze ruimte bevinden zich verder de afwasmachine en een vrieskast. Via de achterdeur in de hondenruimte komt u in een binnenruimte waar rechts de buitendeur naar de tuin is. De tuin bestaat grotendeels uit grasland en is ongeveer 1000 m² groot en geheel afgezet op minimaal 2,0 meter hoogte. Zowel aan de veiligheid van de allergrootste als de allerkleinste hondjes is gedacht. Er is in de tuin een vuurschaal met voldoende hout aanwezig en er staat een lounge set. Ook is er een eenvoudig sproei systeem aanwezig om uw honden schoon te spoelen.

Alle lakens, dekbedden en kussens, alsmede handdoeken en theedoeken zijn aanwezig. Op ieder te gebruiken bed ligt alles klaar voor uw verblijf. Gelieve zelf de bedden opmaken. Wij vertrouwen erop dat u hier de gehuurde periode genoeg aan heeft. Is dit niet het geval, dan horen wij het graag. Ook voor de honden zijn handdoeken aanwezig.


Prijzen

 Bas woning  Per weekend   Per lang weekend   Per midweek   Per week   Borg
 Laagseizoen  €114,-  €171,-  €228,-  €399,-  €100,- 
 Hoogseizoen   €126,-  €189,-  €252,-  €441,-  €100,- 

Algemeen

Het hoogseizoen van 2019 ziet er als volgt uit:

Zomer: week 28 t/m week 35
Herfst: week 42 en 43
Kerst: week 52 en 1

In zowel het laagseizoen als het hoogseizoen zijn er de volgende huurperiodes mogelijk:

Weekend: vrijdag 15:00 tot zondag 15:00
Lang weekend: vrijdag 15:00 tot maandag 10:00
Midweek: maandag 15:00 tot vrijdag 10:00
Week: vrijdag 15:00 tot vrijdag 10:00

De eindschoonmaak van €35,- is niet inbegrepen bij de huur. Deze zal achteraf verrekend worden met de borg. De borg voor de woning bedraagt €100,-.

Op de onderstaande kalender kunt u zien wanneer de Bas woning beschikbaar zijn. Verder biedt de kalender de mogelijkheid om een woning te reserveren of te boeken. Na het invullen van uw gegevens wordt u doorgestuurd naar de website van Mollie.com waar u eventueel gelijk kunt betalen om te boeken. U ontvangt na betaling een bevestiging per email. Betaalt u niet gelijk, dan sturen we u een reserveringsbevestiging per email en kunt u binnen 14 dagen het volledige afgesproken huurbedrag storten op het in de email aangegeven rekeningnummer.

Annuleren kan tot 14 dagen voor de huurdatum, alleen per e-mail. U krijgt het gehele bedrag terugbetaald, minus de borg. Annuleert u minder dan 14 dagen voor de huurdatum dan krijgt u de helft van uw betaalde bedrag terug. Ook minus de borg.

Kalender Bas woning