De Snuppelhoeve

De Snuppelhoeve is een terrein van 1,7 hectare groot. Op het terrein staat een grote herenboerderij met meerdere bijgebouwen, waaronder een koeienstal die in de jaren '90 verbouwd is tot twee vakantiewoningen. Deze vakantiewoningen zijn onlangs opgeknapt om een heerlijke vakantieplek voor u en uw honden te creëren.

De vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen zijn gelijkvloers en zeer geschikt voor het meenemen van uw hond(en). Een aantal originele elementen van de oude stal zijn behouden gebleven. Beide woningen zijn netjes onderhouden en recent voorzien van een nieuwe inboedel. Ook hebben de woningen een aparte hondenruimte. Elke woning heeft aan de achterzijde een omheinde tuin met een grootte van ongeveer 1000 m².

Vakantiewoning Bas

Maximaal 5 personen

  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer
  • Keuken
  • Badkamer met douche en toilet
  • Grote ruimte voor de honden
  • Centrale verwarming
  • Slaapkamers zijn voorzien van zeil
  • De rest van de woning heeft een plavuizen vloer

Slaapkamer 1:
tweepersoonsbed met 7-zones pocketvering matrassen (2 maal 90 x 210 cm)

Slaapkamer 2:
stapelbed met éénpersoonsbed boven (80 x 200 cm) en tweepersoonsbed onder (140 x 200 cm)

De woonkamer is voorzien van een ruime zitopstelling met een tweezits- en een driezitsbank en verder een salontafel. Er is een smart tv aanwezig met blu-ray speler en een schotel ontvanger. Met de laatste kunt u het Canal Digitaal basis HD pakket ontvangen. De tv is verder voorzien van USB en extra HDMI aansluitingen. De eethoek bestaat uit 3 stoelen aangevuld met een origineel Duits houten bankje. In de keuken zijn een 4-pits keramische kookplaat en een oven aanwezig. Ook vind u er een tosti-ijzer, Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en verder alles om te kunnen koken en eten met elkaar. Beide slaapkamers zijn via de hal te bereiken. De deur achterin de keuken komt uit in de hondenruimte. Deze is zeer groot en er kunnen hier meerdere zeer grote honden verblijven. In deze ruimte bevinden zich verder de afwasmachine en een vrieskast. De zijdeur in de hondenruimte komt uit in de ruimte waarin 2 kennels aanwezig zijn. Via de achterdeur in de hondenruimte komt u in een binnenruimte waar rechts de buitendeur naar de tuin is. De tuin bestaat grotendeels uit grasland en is ongeveer 1000 m² groot en geheel afgezet op minimaal 2,0 meter hoogte. Zowel aan de veiligheid van de allergrootste als de allerkleinste hondjes is gedacht. Er is in de tuin een vuurschaal met voldoende hout aanwezig en er staat een lounge set. Ook is er een eenvoudig sproei systeem aanwezig om uw honden schoon te spoelen.

Alle lakens, dekbedden en kussens, alsmede handdoeken en theedoeken zijn aanwezig. Op ieder te gebruiken bed ligt alles klaar voor uw verblijf. Gelieve zelf de bedden opmaken. Wij vertrouwen erop dat u hier de gehuurde periode genoeg aan heeft. Is dit niet het geval, dan horen wij het graag. Ook voor de honden zijn handdoeken aanwezig.


Prijzen

 Huurprijzen 2022   Weekend   Lang weekend   Midweek   Week 
 Laagseizoen  €175,-  €225,-  €275,-  €435,-
 Hoogseizoen   €230,-  €289,-  €352,-  €540,-
 Aantal nachten  2  3  4  7
 Huurprijzen 2023*   Weekend   Lang weekend   Midweek   Week 
 Laagseizoen  €187,-  €241,-  €294,-  €465,-
 Hoogseizoen   €246,-  €310,-  €377,-  €578,-
 Aantal nachten  2  3  4  7
*) Voor 2023 is de prijs voor iedere extra volwassen persoon verhoogd naar 7 euro per nacht all-in.

Algemeen

In zowel laagseizoen als hoogseizoen zijn er de volgende huurperiodes mogelijk:

Weekend: vrijdag 15:00 tot zondag 16:00
Lang weekend: vrijdag 15:00 tot maandag 10:00
Midweek: maandag 15:00 tot vrijdag 10:00
Week: vrijdag 15:00 tot vrijdag 10:00

Onder het hoogseizoen vallen de maanden mei, juni, juli, augustus en september en de periode van 20 december t/m 2 januari.

We vragen geen aanbetaling en sturen de rekening ongeveer een maand voor uw verblijf op de Snuppelhoeve.

Annuleert u na betaling, dan hebben we daar begrip voor. Wij houden ons echter het recht voor om €50,- van het betaalde bedrag af te halen. Binnen een week na annuleren krijgt u het resterende bedrag teruggestort.

In de prijzen zijn schoonmaakkosten, administratiekosten en de huur van de woning inbegrepen. De prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van 2 volwassen personen en exclusief gebruik van de kennels. Voor iedere extra volwassen persoon vragen wij 6 euro per nacht all-in.
In de Bas woning zijn twee kennels aanwezig, goedgekeurd voor werkhonden en ook geschikt voor fokkers die bij ons met meerdere honden op vakantie willen. De meerprijs voor het gebruik van de kennels is 10 Euro per kennel bij een verblijf korter dan 5 nachten en 15 Euro per kennel voor een verblijf langer dan 5 nachten.


Op de onderstaande kalender kunt u zien wanneer de Bas woning beschikbaar zijn. Verder biedt de kalender de mogelijkheid om een woning te reserveren.

Kalender Bas woning